Paxontac

Paxontac desinfecterende handgel en hydraterende handcrème is een merk van Wdgh Pharma B.V. en is in maart 2020 gelanceerd toen er een grote maatschappelijke behoefte ontstond aan een betrouwbaar, effectief en veilig desinfecteermiddel voor de handen. In tijden van grote onrust en onzekerheid bieden wij een kwalitatief desinfecteermiddel dat toegelaten is door de Ctbg.

Het assortiment van Paxontac bestaat uit desinfectiegels, handcrèmes en voordeelpakketten. Zo hebben we verschillende formaten: 1 liter en 500 ml desinfecterende handgel met pomp, 4 liter en 900 ml navulling en een handige meeneemverpakking van 100 ml handgel.

Wdgh Pharma B.V.

Wdgh Pharma B.V. is een Nederlands farmaceutisch bedrijf opgericht in 2019. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en productie van medische producten. Dit doen wij in samenwerking met universiteiten en onderzoeksinstituten.

Proefdiervrij testen

Het verbeteren van de kwaliteit van (huid)zorg is onze missie. We zien dat het tegenwoordig goed mogelijk is om de veiligheid en effectiviteit van ingrediënten te testen door middel van in vitro studies. Zo kunnen wij ons bezighouden met de laatste ontwikkelingen op de markt, zonder voor het testen gebruik te maken van proefdieren.